Alex Labbe vinder kvalifikationsløb i sidste chance; fire kørere går videre til Texas iRacing hovedløb

Alex Labbe vandt kvalifikationsløbet på den virtuelle Texas Motor Speedway og blev en af fire kørere, der kørte sig videre til søndagens O’Reilly Auto Parts 125, det andet eNASCAR iRacing Pro Series Invitational-løb.

Ud over Labbe avancerede Anthony Alfredo, Ty Majeski og Ruben Garcia Jr. også til det 35 biler store felt gennem eNASCAR Pro Invitational Qualifier, et 30-omgange løb rundt på 1,5-mile-banen uden advarsler. Labbe, der er en fast mand i Pinty’s Series med erfaring fra Xfinity Series, tog føringen med en overhaling i sidste omgang.

RELATERET: Sammenligning af kørernes iRacing-setups

Jeb Burton var den første konkurrent uden for boblen og kom ind på femtepladsen. Derek Kraus, Brennan Poole, Kaz Grala, Stewart Friesen og Joe Graf Jr. fuldendte top 10 i rækkefølge.

De fire kørere, der går videre, vil slutte sig til 31 tidligere eller aktive kørere fra NASCAR Cup Series i hovedløbet. Hvis der skulle komme nye Cup-kørere til eller falde sent, vil antallet af transferpladser blive justeret i overensstemmelse hermed, og Burton vil være den næste. Løbet starter kl. 13.00 ET og sendes direkte på FOX/FS1.